محصول مورد نظر با موفقیت به سبد خرید افزوده شد.

24 ساعته پاسخگوی شما هستیم... 04135230201  09142554450

اکسپو ۲۰۲۰ فرصتی برای تجارت شما

• دوشنبه 4 شهریور 1398
  • اخبار شرکت

اکسپو ۲۰۲۰ فرصتی برای تجارت شما

اکسپو برگرفته از واژه Exposition است و به نمایشگاههایی که میانه‌های سده نوزدهم (میلادی) بر پا گردیده گفته می‌شود. اکسپو رویدادی است که هر پنج سال یکبار و هر بار در کشوری متفاوت برگزار می‌شود. اهمیت این نمایشگاه و پیامدها و برآیندهای آن برای کشورهای جهان آن چنان ارزشمند است که امروزه اکسپوها سومین رویداد مهم دنیا پس از مسابقات جام جهانی فوتبال و بازیهای المپیک بوده و نام المپیک فرهنگ ملل را برای آن برگزیده اند.

این نمایشگاه پیشگاهی است برای نمایش گذشته، اکنون و آینده کشورها که در آن دستاوردهای اجتماعی، اقتصادی، علمی و پیشینه فرهنگی و دورنمای توسعه کشورها به نمایش گذاشته می‌شود. میزبانی نمایشگاه اکسپو برای توسعه اقتصادی، اجتماعی و زیرساختی شهرهای میزبان و داد و ستدها و همکاری‌های بین‌المللی بسیار کارساز است. از این رو، همه کشورهای عضو «دفتر نمایشگاه‌های بین‌المللی» (BIE) مایلند میزبانی این نمایشگاه را به گردن بگیرد. تا کنون حدود ۶۰ اکسپو در ۲۴ شهر برگزار شده‌است. «شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران» ازسال ۱۳۸۱ به نمایندگی از ایران به عضویت BIE درآمده است و سازماندهی حضور در اکسپوها را برعهده دارد.

اکسپوهای اخیر؛

کره جنوبی اکسپو 1993(دائجونگ، کره‌جنوبی)

پرتغال اکسپو 1998(لیسبون، پرتغال)

آلمان اکسپو ۲۰۰۰ (هانوفر، آلمان)

ژاپن اکسپو ۲۰۰۵ (استان آیچی، ژاپن)

اسپانیا اکسپو ۲۰۰۸ (ساراگوسا، اسپانیا)

چین اکسپو ۲۰۱۰ (جمهوری خلق چین)

کره جنوبی اکسپو ۲۰۱۲ (یئوسو، کره‌جنوبی)

ایتالیا اکسپو ۲۰۱۵ (میلان، ایتالیا)

قزاقستان اکسپو ۲۰۱۷ (آستانه، قزاقستان)

امارات متحده عربی اکسپو ۲۰۲۰ در (دبی، امارات)

اکسپو ۲۰۲۰ یک نمایشگاه جهانی ثبت و تایید شده توسط دفتر بین‌المللی نمایشگاهها (BIE) در پاریس ۲۷ نوامبر ۲۰۱۳ است. بر همین اساس، دبی در امارات متحده عربی حقِ داشتن و برگزاریِ نمایشگاه ۲۰۲۰ را به دست آورد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد موضوع ” اکسپو ۲۰۲۰ فرصتی برای تجار ” با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

در آغاز این رویداد، پنج شهر برای برگزاری این نمایشگاه در سال ۲۰۲۰ پیشنهاد شدند که از میانِ آنها چهار شهر در رقابت باقی‌ماندند: دبی از امارات متحده عربی، اکاترینبرگ از روسیه، ازمیر از ترکیه، و سائو پائولو از برزیل. دبی برای نخستین بار از خاور میانه(خلیج فارس) این رویداد را میزبانی خواهد کرد.

دُبی پیش‌بینی کرده است که موفقیت در گرفتن این میزبانی می‌تواند ۲۳ میلیارد دلار بین سال‌های ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۱ برایش سود داشته باشد. این معادل یک‌چهارم تولید ناخالص داخلی دبی است.

شرکت بازرگانی براداران بالازاده، با رویکردی نوین در حوزه ی واردات و صادرات محصولات داخلی، سهولت در واردات مواد اولیه و تجهیزات تولید کارخانجات و همچنین ارائه ی پلن های کوتاه مدت و بلند مدت سرمایه گذاری به کمک شما تجار و مدیران محترم آمده است.

شرکت بازرگانی بالازاده، همواره در کنار شماست تا خدمات جامع بازرگانی و راهکارهای واردات و صادرات را در سریع ترین زمان ممکن و با مناسب ترین هزینه ارائه نماید. 29 23 34 33 041 - 24 23 34 33 041

حسین مدرس خیابانی قائم مقام بازرگانی وزیر صنعت، معدن و تجارت در حاشیه این نشست بر ضرورت استفاده بهینه از فرصت اکسپو ۲۰۲۰ برای افزایش صادرات کالا تاکید کرد.

قائم مقام بازرگانی وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: تولیدکنندگان ایرانی امروز فرصت حضور ویژه در بازار‌های خارجی را یافته اند و به دلیل تفاوت زیاد نرخ ارز و ریال و حمایت از صادرات از سوی دولت، امکان افزایش صادرات وجود دارد. او افزود: افزایش صادرات به تنظیم بازار داخلی نیز کمک می‌کند و قیمت کالا‌ها را کاهش می‌دهد. همچنین افزایش اشتغال مزیت دیگری است که رشد صادرات برای کشور ایجاد می‌کند.

مدرس خیابانی تصریح کرد: از این رو باید از فرصت حضور در اکسپو برای رشد صادرات بهره ببریم. زیرا اکسپو سومین رویداد بزرگ دنیا بعد از جام جهانی و المپیک است که هر ۵ سال یکبار برگزار می‌شود.

او با اشاره به صادرات ۴۴ میلیارد دلاری کالا‌های ایرانی در سال ۹۷، اعلام کرد: از این میزان، ۲۴ میلیارد دلار از محصولات ایرانی به کشور‌های همسایه صادر شده و از آنجایی که کشور‌های همسایه۲۴۰ میلیارد دلار واردات دارند باید از این فرصت بهره بیشتری برای صادرات محصولاتمان به کشور‌های همسایه بهره ببریم.

در ابتدای این جلسه، بهمن حسین زاده مدیر عامل شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین المللی جمهوری اسلامی ایران از تصویب و ابلاغ طرح نهایی پاویون ایران در اکسپو ۲۰۲۰ به ستاد اکسپو دبی خبر داد.

شرکت بازرگانی بالازاده از علاقه مندان شرکت در نمایشگاه اکسپو دبی و نمایشگهای تخصصی بلاخص نمایشگاههای چین (با همراهی مترجم و نمایندگان شرکت در دفتر چین به منظور واردات کالا از چین) دعوت میکند تا در کنار تیم مجرب این شرکت گام در بزرگترین مراکز تعاملات اقتصادی دیگر کشورها بنهند. 29 23 34 33

ارسال نظر

• (نمایش داده نخواهد شد)

* فیلدهای الزامی

جدیدترین مطالب
ما را در جوامع مجازی دنبال کنید!

محصولات ویژه

محصولی مطابق با انتخاب وجود ندارد.